Ana Sayfa > POLİTİKA

muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu
AK Parti Adayları Sarıkamış’ta, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu
28 Nisan 2011 - 00:00

Fontu Büyült Fontu Küçült 100%
 muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu

AK Parti Adayları Sarıkamış’ta, muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu 

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Suat Doğan, Sarıkamış’a bağlı köyler ve mahalle Muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.
 
Sarıkamış Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt yaptı.
 
Yurt, “Bildiğiniz üzere gelenek haline getirdiğimiz muhtarlarımız, STK ve basın ile senede en az iki defa toplantı yapıyoruz. Yine verimli olacağına inandığımız bir istişare ve tanıtım toplantısı gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Toplantımızın ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu toplantımızı önemli bir seçim süreci vesilesiyle, İlimiz AK Parti milletvekili adaylarımızın tanıtım toplantısı olarak gerçekleştireceğiz.” dedi.
 
Yurt daha sonra şunları söyledi:
“12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan 24. Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’nin ilimizde aday olarak gösterdiği milletvekili adaylarımız misyonlu, vizyonu geniş, hizmet için her ile nasip olmayacak kadar kıymetli kardeşlerimizden oluşmaktadır. Şimdi kısaca adaylarımızın isimlerini zikrettikten sonra mikrofonu kendilerine vererek sizleri onlarla baş başa bırakmak istiyorum. Adaylarımız kendisi DLH Genel Müdürü görevini yürütürken, dünyanın parmak ısırdığı dev projelerin mimarı, demiryollarının, hava ve deniz limanlarının, tüp geçitlerin mimarı Kars için, Türkiye için, sizlere hizmet için yola çıkmış gemi inşa ve makine mühendisi sayın Ahmet Arslan. Kafkas Üniversitesi’nden öğretim görevlisi olarak çalışırken, binlerce öğrenci yetiştirmiş, Türkiye deki tarım ve hayvancılık politikalarına destek olmak, hükümetimiz ve devletimiz adına yeni projeler üretmek adına sizlere hizmet adına yola çıkmış sayın Prof. Dr. Yunus Kılıç. Sarıkamış’ta saygın kişiliği, dinamizmi, teşkilata olan vefası, mesleğindeki derin başarıları ile Karslının özellikle AK Parti teşkilatının takdirini kazanmış, parti teşkilatının verdiği bütün görevlere fedakarlık yaparak görevini ifa etmiş genç kardeşimiz sizlere hizmet için yola çıkmış sayın Av. Suat Doğan. İl teşkilat mensubu olarak, bir Karslı olarak her anlamda özlemini duyduğum kalitede ve mükemmel hizmetlere imza atacaklarından asla şüphe duymadığım bir milletvekili listesi. Kendileriyle gurur duyuyorum.”
 
Yurt konuşmasını, “Mehmedim sevinin başlar yüksekte, Ölsek de sevinin eve dönsek de, Sanma bu tekerlek kalır tümsekte, Yarın elbet bizim elbet bizimdir. Gün doğmuş gün batmış ebet bizimdir.” şiiriyle tamamladı.
 
AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu da, “14 Ağustos 2001 yılında kurulan partimiz, 2002 yılında girdiği ilk seçimlerde başarıyla çıktı ve tek başına iktidara geldi. 2002 yılında ciddi yatırımlar yapıldı. Ülkemize yapıldı şehrimize yapıldı. 2007 yılında keza yine aynı şekilde tek başına iktidar olmayı Allah bizlere nasip etti. Partimiz o şevkle, heyecanla hukuk, eğitim, sağlık, ulaştırma ve enerji alanında çok ciddi yatırımlar yaptı.” diye konuştu.
 
“Tabii ki bunlar yeterli değil” diyen Erdoğdu, “Elbette ki daha fazlasını Kars ve Sarıkamış hak ediyor. Bunlar önümüzdeki süreçte sizlerin vereceği güçle, destekle inşallah daha yukarılara taşınacaktır. Bundan emin olabilirsiniz. Her 3 adayımızda bu vizyona uygun isimlerden oluştu. Hepsine başarılar diliyoruz. Diğer milletvekili aday adayı arkadaşlarımızda gerçekten çok saygıdeğer arkadaşlarımızdı. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarımızda onlarda yanımızda yer aldılar. Daha sonra Ankara’da, İstanbul’da olan arkadaşlarımızda gelecekler desteklerini bizden esirgemeyecekler. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Bunu bilmenizi isterim ki, Sarıkamış bizim için önemli bir ilçe. Seçim çalışmalarının ilk durağı olarak Sarıkamış’tan başlamış olmamızda Sarıkamış’a verdiğimiz önemi teyit eden bir davranış. Sizlerin 2007’de aldığımız oyların çok üstünde bizleri destekleyeceğinize olan inancımız tamdır. Önemli olan dışarıdaki insanları da ikna ederek, onları da yanımıza taşımanızdır. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.
 
AK Parti Kars 3. sıra Milletvekili adayı Av. Suat Doğan da, “Biz hepsi birbirinden değerli 79 aday adayı arkadaşımızla yola çıktık. Üç kişiye nasip olacaktı. Emin olun bizden daha değerli arkadaşımız var. Bu birazda nasip kısmet işi bize nasip oldu. Bu görev bize tebliğ edildi, bize teveccüh edildi. Sizlerin de desteğiyle en layıkıyla önce seçim sürecini, sonra da seçilirsek ondan sonraki 4 yılda size hizmet etmek için bütün gücümüzle çalışacağımızdan kuşkunuz olmasın. Ben sizlerin içinden birisiyim. Hergün gördüğünüz biriyim. Nasıl ki burada avukat iken, kolayca ulaşabiliyorsanız, aradığınızda bulabiliyorsanız, emin eğer nasip olur seçilir sizlere vekil olursak, yine aynı şekilde bulacaksınız. Yine çok zamanımızı sizin içinizde geçireceğiz. Bundan kuşkunuz olmasın. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyor desteklerinizi bekliyorum.” dedi.
 
AK Parti Kars 2. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç ise şöyle konuştu:
“İlk çıkış noktamızda çok büyük bir enerji aldık. Bilmenizi isteriz ki çok iyi duygularla yola çıkmış bir ekip var. Sayın Başbakanımız tanıtım toplantısına gittiğimiz zaman bütün iller geldiler, selamlaştılar ve geçtiler. 30-40 adayı olan iller geldiler görüştüler. 3 tane adayı olan, Kars geldiği zaman, bizi kendisi zorla tuttu. “Ben Kars’ı önemsiyorum” dedi. Kars’taki her taştan topraktan haberdar. Aynı zamanda Allah Başbakanımıza güç kuvvet versin. Keşke herkes Başbakanımız kadar Kars’tan haberdar olsa. Bilesiniz ki biz buna, bunu yaşayarak öğrenin. Her türlü sıkıntıyı burada yaşayarak öğrenin. İçerisinde çözümler oluşturan ama bugünü bekleyen kardeşleriniziz. Nasip de böyleymiş. Bizim, köyde yaşayan, hayvancılık yapan, şehirde ticaretle uğraşan, doktorluk, veteriner hekimlik yapan kardeşlerim var benim. Dışarıya gitmiş olanları da ben toplayıp Kars’a getirdim. Her biri her noktada şu an da Kars’a hizmet veriyor. Hiçbir karşılık beklemeden, tamamen devletin onlara vermiş olduğu küçük imkanlarla Köroğlu zihniyetiyle çalışan bir yapımız vardır. Bunu inşallah Kars’a katkı sağlama noktasında da sürdürmeyi, bunu düşünerek arzu ediyoruz. Bu gücün şöyle bir önemi var, arkadaşlarımızda ısrarla bunu ifade ettiler. Bunun yayılmasını istiyoruz.”
 
Kılıç ayrıca, “Sizler bakışlarınızla, duruşunuzla, şu anda burada bulunuşunuzla zaten şunu gösteriyorsunuz, “Biz sizi destekleyeceğiz.” Bunda hiçbir problem yok. Ama bunu dalga dalga ne kadar yayabilirsek sonucunu da o kadar sağlıklı halledeceğiz. Anakara’da da siyasette de güçlenmeler var. Yani oradan, Kars’tan bir milletvekili çıkartmışsınız çok önemli değil. Sayınız ne kadarsa gücünüz de o kadardır. Bu dönem, bilesiniz ki Allah vergisi güçlü bir ekip vardır. Ahmet Beyefendiyi şimdi burada anlatmaya kalksam 1 saatimizi alır ve çok eksik kalır. Biz de kısa bir zaman içersinde ne kadar büyük bir kudret olduğunu gördük. Buna çok sevindik.” şeklinde konuştu.  
 
Genellikle insanlar arasında, “Acaba biz çok mu pasif kalırız” gibi sözler söylendiğini de hatırlatan Kılıç, “Şükürler olsun ki böyle insanlarla beraberiz. Amaç Kars’a hizmet değil mi? Bunu kim getirecekse en büyük saygıyı ve hürmeti ona göstermemiz lazım. Sarıkamış’a karşı benim özel bir sevgim, ilgim vardır. Bütün noktaların olduğu bu şehrin bu ülkenin ilgim var. Benim babamın doğum yeri burasıdır. Bu yüzden önemli bir şefkatimiz vardır. Bugün Selim’i bırakıp Kars’tan buraya geldik. Sarıkamış’tan başlıyoruz. İstiyoruz ki bu gücün ki çarşıda dolaşırken bu gücün yansıyacağını da bir şekilde gördük. Kendimle alakalı biraz konuşmak istiyorum, Kafkas Üniversitesinin, Yüksek Okullarda dahil olmak üzere hepsinin kuruluşunda emeğim vardır. Hepsinin kuruluşunda kapı kapı dolaşarak yüzlerce, binlerce imza toplamışımdır. Asistan olduğumuz ilk günden itibaren. Kafkas Üniversitesinin. İlk asistanı, ilk öğretim üyesi benim. Dolayısıyla Kars ile alakalı, özellikle hayvancılıkla lakalı ne bilinmesi gerekiyorsa bilen birisiyim. Şimdi bunları Kars’a bir hizmet olarak döndürme azmi ve gayreti içerisindeyim. Siz bu desteği bize verin bilesiniz ki Kars artık eski Kars olmayacak. Anakara’da Kars’a bu kadar uzak olmayacaktır.” dedi.
 
AK Parti Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arslan da şunları söyledi:
“Sizin nezdiniz de geçmişteki şehitlerimizi, gazilerimizi özellikle Şehitler Diyarı Sarıkamış’ta anmamak mümkün değil. Hanımefendiler, beyefendiler ve basınımızın değerli temsilcileri. İnşallah ve umuyorum ki, sizlerin yüzünü kara çıkarmayacak bir üçlü olarak karşınızdayız. Bu üçlü olarak sizleri saygıyla muhabbetle selamlıyoruz. Çok şey söyleniyor, çok şey söylene bilir, çok şey söylendi. AK Parti iktidarının gerçekten çok başarılı geçmiş son sekiz buçuk yılının yaklaşık 8 yılında nasip oldu üst düzey bürokratlık yapma şansımız oldu. Belki bunun en güzel tarafı, beni en memnun eden tarafı demiryolu, liman ve hava alanı yapan bir Genel Müdür’ün Genel Müdür’ü olmam idi. Başka genel müdür olsaydık, belki bu kadar Kars’a Karslıya yönelik en azından fikirler üretmek projeleri mutfakta hazırlama fırsatı bulamayabilirdik.
 
Bu gerçekten benim şansım. Bu bugüne kadar olan benim şansım. Biz bu şansı Kars için Karslı için nasıl kullanabiliriz diye birçok proje başlattık. Bu konuda sizin adınıza ben Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’a müteşekkirim. Çünkü hiçbir zaman Kars’ı Erzincan’dan ayırmadı. Türkiye’nin hiçbir yerinden ayırmadığı gibi. Birçok proje başladı ancak bunların bitip geri dönüş olarak gelmesi ki siz inşallah bunların sonucunu görebilesiniz. Ancak birçok projede mutfakta hazırlandı, artık hayata geçirilme aşamasına geldi. Yine inşallah sizin üçlü göndereceğiniz, güçlü göndereceğiniz bu ekiple biz o projeleri de tek tek hayata geçireceğiz. İşte o projeler hayata geçtiğinde, onların dolaylı katma değerleri, onların lojistik merkezi, hava alanı ve demir yollarıyla Kars’a katkısı istihdam olarak katkısı, ekonomik olarak katkısı ve katma değer olarak katkısını inşallah hep beraber o zaman göreceğiz. O zaman bu söylediklerimiz çok daha anlamlı olacak. Şuan çok anlam ifade etmiyor.
 
Sayın Kılıç söyledi, birikimi Tarım, Hayvancılık Kars’ın olmazsa olmazı ve Türkiye için eğer bir örnek proje oluşturulacaksa, hayata geçirilecekse buradan inşallah yayılacak. Bu hocam buradan bizim bir şansımız. Yine üçüncüsü Suat bey en güzeli sizin çocuğunuz, Sarıkamış’ın çocuğu muhakkak ki biz üçümüzde Kars’ın çocuğuyuz. Ancak ayrıca Sarıkamış’ın çocuğu olarak Av. Suat Doğan arkadaşımız, gerçekten daha önceki burada belediye teşkilatında görev almış olması, Kars’ta il teşkilatında görev almış olması, fiilen bu işlerin içinde olması, sizlere yakın olması, çünkü teşkilatlarla muhtarlarla bu işlerin olduğunu bilmiyorsak, buna inanmıyorsak zaten başarılı olma şansımız yok.
 
Gerçekten bu anlamda sizin aranızdan çıkan Hukukçu olan, bize her hangi bir kapıyı çaldığımızda hukuki bir gerekçeyle mazeret üreteceklere hayır arkadaş hukuken şöyledir diyebilecek bir değer. Biz bu üçlü ile karşınıza geldik. Ancak bu üçlü tek başına tekrar söylüyorum bir anlam ifade etmiyor. Bu üçlü sizlerle teşkilatla birlikte bir anlam ifade ediyor. AK Partinin çok güzel teveccüh gördüğü bir nokta vardı, 79 tane aday adayı mevcut vekiller dahil. Her ile nasip olmayan bir teveccüh. Herkes bir değer. Herkes ben katkı koymak istiyorum, hizmet vermek istiyorum diye yola çıktı. Yine biliyoruz ki en az bizim kadar değerli birçok arkadaşımız vardı. Ancak tabiî ki genel merkezinde sonuçta üç kişiyi seçme zorunluluğu vardı. Ve belki birazda nasip işi bu üç kişi olarak bizler seçildik. Bize nasip oldu adaylık süreci. İşte o aday adayı arkadaşlarımızda hizmet etme şevki, o hizmet etme birikimleriyle bugün burada birçok arkadaşımız var. Ankara’da bizim yanımızda birçok arkadaşımız oldu.
 
Geçmişten beri dostumuz, dostlarımız olan arkadaşlarımız vardı. Her türlü desteği gerek üçünüze destek vermek adına, gerek ilimize katkı koymak adına biz hep yanınızdayız dediler. Biz üç kişi olarak gitmiyoruz, Allah’ın izniyle 79 kişi olarak gidiyoruz. Onların birikimleriyle sizlere hizmet etmemiz lazım. Ama ne yapmamız lazım, bizimde onların ayağına gitmemiz lazım, fikirlerini almamız lazım, bu fikri yukarı taşımamız lazım ve onu dönüp birbirinden farkı olmayan, bir tek gibi hareket eden üç kişi olarak bunu size inşallah Allah’ın izniyle hizmet olarak geri döndürmek istiyoruz. Sarıkamış Şehitler Diyarı, Turizmi çok önemli, kış turizmi çok önemli, kar’ını söylemeye gerek yok Türkiye’nin nadide özellikli bir kar’ı. Bu anlamda Sarıkamış’ın çok gelişmesi, çok geliştirilmesi ve turizmin buraya özellikle daha da yoğun kaydırılması lazım ki bu istihdam olarak dönsün, katma değer olarak dönsün, bacasız fabrika olarak dönsün. Bunun hep beraber bilincimdeyiz, farkındayız. Yaklaşık 50 gün çok şey söyleyeceğiz. Sizi çok dinleyeceğiz. Allah’ın izniyle ondan sonra da dediklerimizin arkasında duracağız.
 
Niye sayın Başbakanımızın söylediği şu; “Yapamayacağınız sözü kesinlikle vermeyin. Eğer bir söz verdiyseniz de, bunun arkasında durun.” İnşallah Allah bizi mahcup etmeyecek. Bugün yarın söylediklerimizi, bugünden başlayarak sadece vekil olduktan sonra değil, bugünden başlayarak arkasında duracağız. Sözümüzün eri olduğumuzu inşallah göstereceğiz. Sizde diyeceksiniz ki, iyi ki Ahmet Arslan Kağızman’ın bir köyünde doğmuş, orda okumuş, üniversiteyi kazandığını koyun otarırken duymuş, bizim çocuğumuz olarak tabii ki üniversiteyi okumak için başka şehirlere gitmek durumundaydı. Tabii ki genel müdür olmak için başka şehirlerde olmak durumundasınız. Ama bu hiçbir zaman Kars’ı unutmak anlamına gelmiyor. İnşallah öyle bir çocuğunuz olarak hizmet edeceğiz. Hocam yine sizin çocuğunuz. Bizim ilimizde üniversiteye çok katkı koymuş biri olarak hizmet edecek.
 
Suat bey bu üçlünün ayrılmaz bir parçası. İnşallah buradaki birikimiyle, buradaki çevresiyle, buradaki dostlarıyla, ağabeyleriyle, arkadaşlarıyla hep beraber bu üçlünün parçası olarak sizlere hizmet edecek. Bu konuda onlar adına ben söz veriyorum. Sizin hepinize bu katkıdan, bu sıcak ilgiden dolayı arkadaşlarım söyledi tekrar söylemeyeyim diyordum ama bugün ki sıcak ilgi, gözlerde yakaladığımız o sıcak ilgi, o teveccüh ve o beklenti konusunda inşallah Allah bizi mahcup etmez, bu konuda hepinize sonsuz teşekkür ediyoruz. İlçe Başkanımıza ve teşkilatına İl Başkanımızla birlikte böyle bir organizasyon, böyle bir buluşturma gerçekleştirdikleri için onlara da çok teşekkür ediyoruz. Hepinize saygı hürmet muhabbet iletiyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun.”
 
Toplantıya, AK Parti Kars Milletvekili Adayları Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Suat Doğan, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt, İl Genel Meclis üyeleri, Sarıkamış Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, Gaziler, AK Parti’nin bazı aday adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.
(EY-BA-S) KARS/SARIKAMIŞ (KHA) - EREN YANAR (ÖZEL HABER)


Bu Haberi Paylaşın:


Yorum Yazın

Rumuz veya Ad/Soyad*
E-posta*

(E-posta adresiniz sitede görünmez)
Yorum*


(Yandaki güvenlik kodunu bu alana giriniz)
   
 


Diğer POLİTİKA Haberleri

Başlık Tarih
 
Kılıç, Depremzedeleri ziyaret etti 31 Ocak 2012 - 22:00
Hubinger’dan Dostluk Grubuna ziyaret 27 Ocak 2012 - 11:22
2012 yılının Kars için atılımlar yılı olacak 17 Ocak 2012 - 17:43
2012 yılının Kars için atılımlar yılı olacağını belirtti.16 Ocak 2012 - 23:07
Denktaş için Saygı Duruşu15 Ocak 2012 - 22:25
Tarım Bakanı Kars'ta14 Ocak 2012 - 23:33
Arslan, TBMM’de Sarıkamış Şehitlerini anma törenlerini konuştu12 Ocak 2012 - 21:10
KARS'TA TRAFİK KAZASI 3 YARALI 11 Ocak 2012 - 09:08
Kars Ülkü Ocakları’na anlamlı ziyaret 10 Ocak 2012 - 20:13
Gazeteciler haber alma özgürlüğüne sahip en önemli kişilerdir 10 Ocak 2012 - 20:11
Sarıkamış Şehitliği, kardeşliğimizin sarsılmaz bir abidesidir 09 Ocak 2012 - 19:53
Kağızman Muhtarlar Dernek Başkanından yeni yıl mesajı,30 Aralık 2011 - 20:45
Mehmet Karadeniz'den yeni yıl mesajı,30 Aralık 2011 - 20:40
Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un Yeni Yıl Mesajı 30 Aralık 2011 - 20:30
Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığından Yeni yıl mesajı30 Aralık 2011 - 20:21
Ahmet Arslan’dan Havaalanına ikinci X-Ray Müjdesi 28 Aralık 2011 - 18:21
Kars'ın Dağpınar Belediye Başkanı Gözaltında26 Aralık 2011 - 11:35
Ak Parti Kars Milletvekillerinden Müjde24 Aralık 2011 - 20:13
Arslan, TRT Avaz’da 24 Aralık 2011 - 20:08
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kars’a geliyor 21 Aralık 2011 - 21:04
Sarıkamış Belediyesi’nden Yurt desteği 21 Aralık 2011 - 21:03
KAI’lı işadamları ve vekiller bir arada20 Aralık 2011 - 11:11
Alınak’ın avukatlarından “Hodri Meydan!”16 Aralık 2011 - 15:14
Merkez İlçe Basınla Tanıştı16 Aralık 2011 - 15:12
TBMM'de Arslan Fırtınası Devam Ediyor15 Aralık 2011 - 13:17
TBMM Gürcistan Dostluk Grubu ikinci toplantısını yaptı14 Aralık 2011 - 21:49
Arslan, Aliyev’i anma törenine katıldı13 Aralık 2011 - 21:10
TURHAN’DAN TÜZEN’E TEŞEKKÜR13 Aralık 2011 - 15:10
Birtane, TBMM’de TDK ve Eğitimi konuştu12 Aralık 2011 - 09:25
Ahmet Arslan Mecliste Konuştu08 Aralık 2011 - 21:19
Mahmut Alınak'a Yakalama Emri Çıktı 08 Aralık 2011 - 12:58
Arslan, Bugün TBMM’de konuşacak07 Aralık 2011 - 22:29
Mehmet Karadeniz Güven Tazeledi,26 Kasım 2011 - 22:50
Kars Ülkü Ocaklarından Mesaj Var23 Kasım 2011 - 20:04
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan TBMM’de konuştu18 Kasım 2011 - 21:23
AKparti Kağızman ilçe başkanlığında bayramlaşma,08 Kasım 2011 - 22:23
Ak.parti Kağızman ilçe başkanından bayram mesajı,05 Kasım 2011 - 21:52
Arslan TBBM'Karsı konuştu,02 Kasım 2011 - 18:47
Arslan TRT3 Meclis TV’de01 Kasım 2011 - 14:13
“Can sağ iken yurt vermeyiz düşmana” 31 Ekim 2011 - 09:09
BAKAN YARIN KARS'TA29 Ekim 2011 - 21:18
Irkçı anlayışı lanetli kabul ediyorum27 Ekim 2011 - 08:50
AK Parti, İl kongresine hazırlanıyor 26 Ekim 2011 - 11:49
BDP Kars İl kongresi yapıldı25 Ekim 2011 - 16:20
Vekillerden taziye mesajı 24 Ekim 2011 - 20:08
Bakan Akdağ Kars’ta Değerlendirmelerde Bulundu24 Ekim 2011 - 08:49
AK Parti Kars Milletvekillerinden Şehit Ailelerine Taziye Mesajı21 Ekim 2011 - 10:32
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Kars’a geliyor19 Ekim 2011 - 14:50
Çek Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Kars’ta 18 Ekim 2011 - 16:17
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Kars'a geliyor,17 Ekim 2011 - 21:14
Kars Barajı ve BTK’da Son Durum25 Eylül 2011 - 17:05
Kars Belediyesi’nde torba yasa arbedesi22 Eylül 2011 - 14:47
Kars Şehrengizi sempozyumu21 Eylül 2011 - 16:50
Kars'a Gelen Milletvekilleri Müjdeyi Verdi21 Eylül 2011 - 00:00
Kars Milletvekili Köy Yollarında 18 Eylül 2011 - 00:00
Kağızmzan'da Ak Parti Kongresi18 Eylül 2011 - 00:00
Kars'ın Sorunlarını Dile Getirecek10 Eylül 2011 - 00:00
Ahmet Arslan Kars Barajı'nda İncelemelerde Bulundu03 Eylül 2011 - 00:00
Ahmet Arslan'dan Başbakana Övgüler03 Eylül 2011 - 00:00
Milletvekili Arslan Baba ocağında hemşerileriyle kucaklaştı,31 Ağustos 2011 - 00:00
Milletvekili Arslan bayramı Kağızman’da geçirecek 29 Ağustos 2011 - 00:00
MHP İlçe başkanlığın'dan bayram mesajı29 Ağustos 2011 - 00:00
Ak parti Kağızman İlçe Başkanılığından 30 Ağustos ve bayram mesajı29 Ağustos 2011 - 00:00
Vekillerin Zafer ve Ramazan Bayramı mesajları28 Ağustos 2011 - 00:00
Kars Ülkü Ocakları'ndan İftar Yemeği22 Ağustos 2011 - 00:00
Kars Milletvekili Arslan'dan Açıklama08 Ağustos 2011 - 00:00
Kars'ın Turizm Potansiyeli Artacak05 Ağustos 2011 - 00:00
Kars Kafkaslarda daha öne çıkacak”04 Ağustos 2011 - 00:00
Ahmet Arslan: ''Kars'ta Lojistik Merkez Kurulacak''03 Ağustos 2011 - 00:00
Milletvekillerimizin Görevleri Belirlendi20 Temmuz 2011 - 00:00
BERAT KANDİL MESAJI14 Temmuz 2011 - 00:00
AYM Dicle başvurusunu reddetti07 Temmuz 2011 - 00:00
Elitaş: Yemin için son tarih 15 Temmuz07 Temmuz 2011 - 00:00
AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç ilk yeminlerini ettiler.06 Temmuz 2011 - 00:00
Kars Milletvekili Birtane BDP'ye Katıldı01 Temmuz 2011 - 00:00
Kars'tan 5 Delege İmza Verdi29 Haziran 2011 - 00:00
Yılmazel’den seçim sonucu değerlendirmesi24 Haziran 2011 - 00:00
Hatip Dicle konusunda sürpriz açıklama 23 Haziran 2011 - 00:00
Ara seçim olabilir23 Haziran 2011 - 00:00
Hatip Dicle'nin yerine Eronat Meclis’te22 Haziran 2011 - 00:00
AK Parti Kars Milletvekilleri Ankara’ya Uğurlandı 20 Haziran 2011 - 00:00
Kars iki seçim karşılaştırması 16 Haziran 2011 - 00:00
Başbakan Erdoğan'ı Üzen İl Iğdır16 Haziran 2011 - 00:00
Öğüt: Çıldır Tarihi Hata Yapmıştır16 Haziran 2011 - 00:00
AK Parti Kars Milletvekillerinden Yemek16 Haziran 2011 - 00:00
Ahmet ARSLAN’A Coşkulu Karşılama (VİDEO)14 Haziran 2011 - 00:00
Ne istifa ederim ne kurultay olur14 Haziran 2011 - 00:00
Alibeyoğlu: Alkışlar bize oylar başka partilere14 Haziran 2011 - 00:00
Oyunu kullanamayan aday gözyaşlarına boğuldu 13 Haziran 2011 - 00:00
Kars Bağımsız Milletvekili Mülkiye Birtane: Kars kazandı 13 Haziran 2011 - 00:00
Kars Kararını Verdi, Hayırlı Olsun13 Haziran 2011 - 00:00
Kağızman’da oy kullanma işlemi başladı.12 Haziran 2011 - 00:00
KAĞIZMAN’DA MHP SON MİTİNGİNİ YAPTI11 Haziran 2011 - 00:00
NEO- LİBERAL ENTEL SÜLÜKLER10 Haziran 2011 - 00:00
Yılmazel: AK Parti bindiği dalı nasıl keser?10 Haziran 2011 - 00:00
Alibeyoğlu Gazetecilerin Sorularını Cevapladı 10 Haziran 2011 - 00:00
KHA’nın seçim anketi 09 Haziran 2011 - 00:00
AKP Kağızman mitingi,09 Haziran 2011 - 00:00
AK Parti Kars Adayları Sarıkamış'ta08 Haziran 2011 - 00:00
ABD'li araştırma şirketinin seçim tahmini!08 Haziran 2011 - 00:00
Yılmazel: Zaman artık balık tutmanın savunulması ve uygulanılması gereken zamandır 08 Haziran 2011 - 00:00
Ahmet Arslan Bugün TGRT'de Canlı Yayındapğre08 Haziran 2011 - 00:00
AHMET ARSLAN KAĞIZMAN FM’DE KONUŞTU07 Haziran 2011 - 00:00
Baydemir Kars ve kağızman Destek Mitinginde07 Haziran 2011 - 00:00
Ahmet Arslan Yarın Hayatın İçinden'de06 Haziran 2011 - 00:00
“Ses Ver Türkiye Ses Ver Kağızman” konseri06 Haziran 2011 - 00:00
AK Parti Kars Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor05 Haziran 2011 - 00:00
Adım adım seçime doğru05 Haziran 2011 - 00:00
Yılmazel: Kars’ta birde tren hikâyesi 04 Haziran 2011 - 00:00
Karslı Seçmen Suskun04 Haziran 2011 - 00:00
HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Kars’ta 04 Haziran 2011 - 00:00
Kars Ülkü Ocakları’ndan Gençlik Toplantısı 03 Haziran 2011 - 00:00
CHP KARS MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN02 Haziran 2011 - 00:00
Ahmet Arslan saat: 18.30’da Kafkas FM’de 02 Haziran 2011 - 00:00
AK Parti Adayları Sanayi esnafını ziyaret etti01 Haziran 2011 - 00:00
Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarları Kars’ta 01 Haziran 2011 - 00:00
Ahmet Arslan TRT2’de01 Haziran 2011 - 00:00
Yılmazel: Bu gidişata “dur” diyeceğiz 01 Haziran 2011 - 00:00
Digor’ da Konserli Miting01 Haziran 2011 - 00:00
Osman Baydemir Kars’a Geliyor31 Mayıs 2011 - 00:00
AK Parti Adaylarının Akyaka Çıkarması30 Mayıs 2011 - 00:00
Kars’ta AK Parti’ye Katılım30 Mayıs 2011 - 00:00
ULAŞTIRMA BAKANI KARS’TA 15 NOKTADA İNCELEMELERDE BULUNDU29 Mayıs 2011 - 00:00
Alibeyoğlu seçmenlerine seslendi 29 Mayıs 2011 - 00:00
Alp: Bu seçim diğerlerinden çok daha önemli 29 Mayıs 2011 - 00:00
Kars Bağımsız Adayı Birtane'den Açıklama 28 Mayıs 2011 - 00:00
Ulaştırma Bakanı Habib Soluk Kars’ta 28 Mayıs 2011 - 00:00
Naif ALİBEYOĞLU Kağızman radyosunda27 Mayıs 2011 - 00:00
Ahmet Arslan Bugün Ekonomi Ajandası'nda27 Mayıs 2011 - 00:00
AK Parti Adayları Çalışmalarına Devam Ediyor26 Mayıs 2011 - 00:00
Yenice’den Basına ziyaret26 Mayıs 2011 - 00:00
Mülkiye Birtane Vekil Olma Yolunda26 Mayıs 2011 - 00:00
İkinci Raybüs Akyaka’ya gönderildi 25 Mayıs 2011 - 00:00
Kars Belediyesi Asfalt Şantiyesi dualarla açıldı 25 Mayıs 2011 - 00:00
Sözleşmelilere kadro verilsin 23 Mayıs 2011 - 00:00
KARS’TA CHP’NİN SEÇİM PROGRAMINI ANLATTI23 Mayıs 2011 - 00:00
Yılmazel’den mesaj! 23 Mayıs 2011 - 00:00
Kars AK Parti İl Başkanı'ndan Teşekkür23 Mayıs 2011 - 00:00
Saadet Partisi Adaylarını tanıttı22 Mayıs 2011 - 00:00
Haydar Aliyev Meslek Lisesi’nin temelini Başbakan Erdoğan attı 22 Mayıs 2011 - 00:00
Başbakan Erdoğan Kars’tan seslendi 22 Mayıs 2011 - 00:00
Başbakan Cuma namazını Evliye Camii’nde kıldı.20 Mayıs 2011 - 00:00
Kars’ta Başbakan hazırlığı 20 Mayıs 2011 - 00:00
AK Parti Milletvekili adayları Karaurgan karakucak güreşlerinde 20 Mayıs 2011 - 00:00
Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı20 Mayıs 2011 - 00:00
AK Parti bölge koordinatörü Mahmut Göksu Kağızman’da19 Mayıs 2011 - 00:00
Sizler Cumhuriyetin kuruluş felsefesini özümsemiş gençler olarak yetişiyorsunuz 19 Mayıs 2011 - 00:00
Kars'ta DP'den AK Parti'ye Katılım19 Mayıs 2011 - 00:00
AK Parti’nin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı mesajı 18 Mayıs 2011 - 00:00
Tarihi eser kaçakçıları yakalandı 18 Mayıs 2011 - 00:00
Yılmazel: Ülkemizin en önemli sorunu terördür 18 Mayıs 2011 - 00:00
Kars’ın Lojistik Köy ve Çağrı Merkezi 18 Mayıs 2011 - 00:00
Flaş...MHP'den ilk açıklama18 Mayıs 2011 - 00:00
Kars BDP yürüyüşe geçti 17 Mayıs 2011 - 00:00
Medya MHP’ye haksızlık ediyor 17 Mayıs 2011 - 00:00
Arslan’dan Kars için dev proje 17 Mayıs 2011 - 00:00
Başbakan Erdoğan 20 Mayıs’ta Kars’ta 17 Mayıs 2011 - 00:00
MHP'Lİ ADAYLAR KAĞIZMAN'DA16 Mayıs 2011 - 00:00
MHP'den istifa edip AK Parti'ye geçtiler16 Mayıs 2011 - 00:00
Kars’ın Yolları Yeniden Yapılacak 15 Mayıs 2011 - 00:00
Binali Yıldırım Kars'ta Açıklamalarda Bulundu15 Mayıs 2011 - 00:00
Kars’a Çağrı Merkezi kuruluyor 15 Mayıs 2011 - 00:00
30 Ekim Mahallesi Tapularına Kavuştu15 Mayıs 2011 - 00:00
Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım Kars'ta15 Mayıs 2011 - 00:00
Kasetin arkasındaki ismi verdi10 Mayıs 2011 - 00:00
Kılıçdaroğlu yedinci, Erdoğan ise on yedinci sırada...10 Mayıs 2011 - 00:00
Başbakan Erdoğan: Karabağ bizim meselemiz 01 Mayıs 2011 - 00:00
CHP LİDERİ 4 MAYISTA KARS\'TA29 Nisan 2011 - 00:00
Ak Parti Adayları MHP'yi Ziyaret Etti29 Nisan 2011 - 00:00
YSK listeleri kesinleştirdi29 Nisan 2011 - 00:00
Birtane ilçe ve köylerde 28 Nisan 2011 - 00:00
AK Parti Kars Milletvekili Adayları Sarıkamış’ta 28 Nisan 2011 - 00:00
MHP'de seks kaseti şoku!27 Nisan 2011 - 00:00
MHP’yi sarsan skandal kaset27 Nisan 2011 - 00:00
Birtane, Paris’te Karslılarla buluştu 27 Nisan 2011 - 00:00
Ak Parti Kars Milletvekili Adaylarına Coşkulu Karşılama (VİDEO)26 Nisan 2011 - 00:00
AK Parti milletvekilleri Kağızmana geliyor.26 Nisan 2011 - 00:00
Kılıçdaroğlu Erdoğana küfretti?25 Nisan 2011 - 00:00
Ahmet Arslan yılın pozitif bürokratı seçildi 25 Nisan 2011 - 00:00
Arslan: Üçlüyüz, güçlüyüz ve Kars’ta 3’te 3 yapacağız 22 Nisan 2011 - 00:00
Mhp Adayları Bugün Geliyor21 Nisan 2011 - 00:00
Ak Parti Kars'ta Gövde Gösterisi Yaptı20 Nisan 2011 - 00:00
AHMET ARSLAN "HİZMET İÇİN GÖREVE TALİBİM" DEDİ20 Nisan 2011 - 00:00
Ak Parti Kars Milletvekili Adayları Yarın Geliyorlar19 Nisan 2011 - 00:00
Kılıçdaroğlu CHP\'nin oy oranını açıkladı18 Nisan 2011 - 00:00
CHP\'nin 22 Nisan’da yayınlanacak bildirgesi16 Nisan 2011 - 00:00
en büyük milliyetci erdoğan15 Nisan 2011 - 00:00
CHP adayları basını ziyaret etti 15 Nisan 2011 - 00:00
Tezgaha geldik 15 Nisan 2011 - 00:00
20 Nisan'da Kars'talar15 Nisan 2011 - 00:00
Ak Parti Adaylarının Telefonları Bloke Oldu15 Nisan 2011 - 00:00
MHP'de şok istifa!14 Nisan 2011 - 00:00
İsmet Yılmaz'dan sonra Ahmet Arslan 13 Nisan 2011 - 00:00
İŞTE 2011 PARTİLERİN SEÇİM ŞARKILARI13 Nisan 2011 - 00:00
Oy pusulası değişti!13 Nisan 2011 - 00:00
Kağızman Kars'tan sonra en çok seçmene sahip12 Nisan 2011 - 00:00
Bu liste ile hedef yüzde 4012 Nisan 2011 - 00:00
CHP KARS ADAYLARI12 Nisan 2011 - 00:00
Atıf Özbey Has Parti İstanbul 1.Bölgeden aday odu12 Nisan 2011 - 00:00
Kars'ın Sorunlarını Çözmeye Talipler12 Nisan 2011 - 00:00
Her il için düzenlenen anketin sonuçları açıklandı01 Nisan 2011 - 00:00
HAÇLI ORDUSU MHP’YE SALDIRIYOR!...01 Nisan 2011 - 00:00
Ak Parti Kars'ta Anar'a Anket Yaptırıyor31 Mart 2011 - 00:00
KAÜ, Usta Ozan\'ı Andı 31 Mart 2011 - 00:00
“AK Partili olmak vekil seçilmekten daha önemlidir” 31 Mart 2011 - 00:00
11 Nisan’a kadar adaylıklar net değil 31 Mart 2011 - 00:00
AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Ahmet Recep Tekcan 28 Mart 2011 - 00:00
Erdoğan Adana\'da konuştu27 Mart 2011 - 00:00
Perinçek, bağımsız milletvekili adayı olacak27 Mart 2011 - 00:00
MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SETTAR KAYA KAĞIZMAN'I ZİYARET ETTİ26 Mart 2011 - 00:00
CHP Kars Milletvekilliği Aday Adayları netleşiyor24 Mart 2011 - 00:00
Temayül öncesi ve sonrası AK Parti 24 Mart 2011 - 00:00
Kars Ak Parti Milletvekili Aday Adayları Mülakat İçin Ankara'da24 Mart 2011 - 00:00
ARAS, KARS’IN SESİ OLACAK23 Mart 2011 - 00:00
Mehmet Özbey’den teşekkür mesajı 22 Mart 2011 - 00:00
BDP Milletvekilinden Başkomisere tokat.21 Mart 2011 - 00:00
Kars Ülkü Ocakları’ndan Coşkulu Nevruz kutlaması 21 Mart 2011 - 00:00
BDP’nin Nevruz kutlaması 21 Mart 2011 - 00:00
MHP Kars Milletvekili Aday Adayı Oktay Aktaş’ın basın açıklaması 21 Mart 2011 - 00:00
Ahmat Arslan, temayül yoklamasında üçüncü sırada.21 Mart 2011 - 00:00
Ahmet Arslan'dan Teşekkür Mesajı21 Mart 2011 - 00:00
Kars Ak Parti Aday Adayından Açıklama20 Mart 2011 - 00:00
Aras teşekkür etti 20 Mart 2011 - 00:00
AKP nin oyu 3 puan düştü20 Mart 2011 - 00:00
Tekcan’dan teşekkür mesajı 20 Mart 2011 - 00:00
Milletvekili aday adayları görücüye çıktı20 Mart 2011 - 00:00
Temyülde Remzi Aras Rakiplerini ezdi geçti,19 Mart 2011 - 00:00
Kars Ak Parti Temayül Yoklaması Sonuçları19 Mart 2011 - 00:00
Kars'ta Temayül Yoklaması Heyecanı19 Mart 2011 - 00:00
SABRİ GÜNERE COŞKULU KARŞILAMA18 Mart 2011 - 00:00
Kars Ak Parti İl Başkanından Açıklama18 Mart 2011 - 00:00
işte vekil olmanın faturası?17 Mart 2011 - 00:00
İKTİDAR PARTİSİNDE ADAY ADAYI PATLAMASI17 Mart 2011 - 00:00
AKP ADAYLARI AKP'Yİ ANLATIYOR.17 Mart 2011 - 00:00
CHP bu illerde aday bulamadı!17 Mart 2011 - 00:00
İŞTE AKP ADAY ADAYLARI LİSTESİ17 Mart 2011 - 00:00
Kars MHP İl Başkanı Ağır Konuştu17 Mart 2011 - 00:00
Kars Merekez İlçe Başkanına Saldırı16 Mart 2011 - 00:00
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI KAĞIZMAN’I ZİYARET ETTİLER16 Mart 2011 - 00:00
Kars akp milletvekili aday adayı Memet Özbey16 Mart 2011 - 00:00
Tekcan, seçim sürecini değerlendirdi 16 Mart 2011 - 00:00
KHA'nın Adayınıza oy verin dev anketine yoğu ilgi15 Mart 2011 - 00:00
71 kere Maşallah15 Mart 2011 - 00:00
2,5 milyon oy çöpe 15 Mart 2011 - 00:00
GÜRCAN DAĞDAŞ ADAY OLMADI15 Mart 2011 - 00:00
KİM MİLLETVEKİLİ OLSUN ANKETİMİZ DEVAM EDİYOR14 Mart 2011 - 00:00
Kars AKP Aday Adayı Sayısı 51+2014 Mart 2011 - 00:00
M. SABRİ GÜNER KARS AK PARTİDEN ADAY ADAY’LIĞINI AÇIKLADI14 Mart 2011 - 00:00
Hangi Parti Ne kadar Para alacak13 Mart 2011 - 00:00
Karslı nasıl bir milletvekili istiyor.13 Mart 2011 - 00:00

Haber Editörü

           Ali Çelik

     0 538 37509 43

Üye Paneli
E-mail
Şifre
 
   
  Yeni Üye | Şifremi Unuttum
Menü
Yazarlar
Anket
Belediye çalışmasını nasıl buldunuz,

Çok iyi
Güzel
İdare Eder
Çalışmıyor
Çok kötü

Sonuçlar
En Çok Okunan
Sayfalar
En Çok Yorumlanan
Foto Galeri
Hava Durumu

Takvim
Bugünkü Gazeteler
Facebook Beğen

Kağızman'a ısmarladım nar gele

Genel Yayın Yönetmeni : Ali Çelik