KARS

Tümü

Göçmen kaçakçısı firari hükümlü yakalandı

(2 Gün, 17 Saat önce)
Kars'ta hakkında "göçmen kaçakçılığı" suçundan 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari hükümlü, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Kars'ta hakkında "göçmen kaçakçılığı" suçundan 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari hükümlü, jandarma kuvvetlerinin organize ettiği operasyonla yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı, JASAT zamanları tarafından yol emniyet ve kontrol hizmetleri sırasında “Bir Yabancıyı Ülkeye Sokma ve Ülkede Kalmasına İmkan Sağlama” suçundan 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile saldırıya uğramaya yönelik yakalama kararı olan hükümlü yakalanarak gözaltına alındı. Firari hükümlü jandarmadaki hapishanelerin ardından cezaevine teslim edildi.

f33c986b-3357-4e3c-b547-6c840429a4f8.jpg


ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.
OHİO
SÜPER LİG
Kars nöbetçi eczaneleri
ARŞİV