KAĞIZMAN

Tümü

Kağızman'da Filistin Temalı Resim Sergisi Açıldı

(2 Gün, 17 Saat önce)
Kağızman Kazım karabekir ortaokulu resim Öğretmeni Ayşen Ayhan ve öğrencileri, 'Filistin'de çocuk olmak' temalı sergiyle Filistinli çocuklara destek sağlıyor.

Kağızman Kazım karabekir ortaokulu resim öğretmeni Ayşen Ayhan ve 'Filistin'de çocuk olmak' sergiyle Filistinli çocukların desteklenmesini sağlıyor.

Kağızman Kazımkarabekir ortaokulu, 'Filistin'de çocuk olmak' gösterilen bir resim sergisi düzenleyerek, yaşlılarla gelirle Filistinli çocukları desteklemeyi amaçlıyor.


Kazım Karabekir Ortaokulu'nda depolanan sergide, 26 öğrenci tarafından hazırlanmış resimler sergilendi.

Kağızman Kazım Karabekir Ortaokulu Müdürü Mustafa Bilgi, Filistin'de yapılan zulmü anlatmak için sergi açtıklarını söyledi.


Resim sergisinde emeği geçen ve sergiyi hazırlayan Kağızman Kazım Karabekir ortaokulu resim öğretmeni Ayşen Ayhan "Resimlerde her zaman bir konu belirliyoruz. Bir tema oluyor, dünyadaki resim sergimizdeki tema Filistin'de çocuk olmak. Gazze'deki katliamla ilgili bir tema oluşturmak, oradaki insanların yaşadığı sıkıntıları, görülen zulmü dilemek işlerik. Bu sergimizde 26 kişinin hayalleriyle yaratılmış resimler var."diye

Öğrenci Ezel Akil ise "Bugün Filistin adına sergi yapmak istedi. Filistinli çocuklara katkı sağlamak için çalıştı. Yoğun talep var, çok güzel oldu. Eserlerimizle Amacımız Filistin'e destek olmak." dedi.
Resim sergisinin satışına Kağızman Kaymakamı ve Belediye Başkanı vekili Okan Daştan,Kağızman ilçe spor Müdürü Aladdin Karagöl,Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi Ferit Bakır,Milli Eğitim şube şefi Mehmet Anayurt,Halk Eğitimi Müdürü Tufan Ayhan,ve çok sayıda öğrenciye katıldı,


ANKETLER
Seçili anket bulunmamaktadır
Bu ankete toplam kişi katıldı.
OHİO
SÜPER LİG
Kars nöbetçi eczaneleri
ARŞİV