Milletvekili Çalkın'ı Kağızman ilçe Başkanı İbrahim Eyidoğan, ilçe teşkilatı ve vatandaşlar coşkuyla karşıladı.
Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kağızman ilçesinde yapımı devam eden kaldırım çalışmasını yerinde incelerken esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. esnaf gezisinde coşkuyla karşılandı.
Ak Parti Kars milletvekili Adem Çalkın'ın ilçe ziyeretleri devam ediyor, Kağızman ilçesindeki Merkez caminde cuma namazı sonrası vefat eden bir vatandaşın cenaze namazına katılan Milletvekili Çalkın . Cuma çıkışı sevgi seli oluşturan kalabalık vatandaş topluluğunun isteklerini dinledi, sohbet etti.
Vatandaşlarla teke tek samimi bir şekilde sohbet eden Milletvekili Çalkın. Daha sonra Kağızman Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Okan Daştanla Yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.
Çalkın. Kağızman ilçesi Kars'ımızın en gözide bir ilçesidir.Bu gün ilçemizin kaldırımlarının yapılmasıyla çehresi değişti .Sayın kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum diyerek ekledi.
"Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Ak Parti olarak hem ilçelerimizin hemde köylerimizin modern ihtiyaçlarına yönelik taleplerini yerine getirir hale geldik. Ülkemiz her geçen gün çağdaş medeniyetler seviyesine kırsal kesimler de dahil olmak üzere hızla yaklaşıyor.Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum "dedi
Kağızman ilçesinin en kısa sürede kaldırımdan sonra asvalt çalışmasına başlanacağını ancak İlçeye yankıpınar köyünden gelecek içme suyundan sonra ilçemizde asvalt çalışması başlayacaktır. Çalkın"Kağızman ilçemize yankıpına köyümüzden içme suyu temin ettik . Bu içme suyunu en kısa sürde getireceğiz.Altyapı çalışmamızı kısa sürede bitirip asvalt çalışmasına başlayacağız. ilçemizde yaklaşık Bin 500 nüfusuna yakın köylerimiz var.
Köylere hizmet götürmek, mahallelere götürmekten daha kolay. Biz partili partisiz yerel yönetimlerin tamamının isteklerini yerine getirmeyi sürdürüyoruz. Çünkü hizmetten yanayız. Köylerin Altyapısını Destekleme projesiyle çoğu köyümüzde susuz ve yolsuz köyümüz kalmadı.Kalan köylerimizdede bu sorunları en kısa sürede tamamlayacağız"diye ekledi.